Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mon Jun 17 12:35:04 2019
Pogosta vprašanja

Postojnski biser

Postojna

Spoštovani kupci!

Radi bi Vam odgovorili na nekaj najpogostejših vprašanj, ki se pojavljajo ob nakupu stanovanja v čudoviti soseski Postojnski biser. Zagotovo Vas zanima ali je cena stanovanja končna cena, ali je potrebno plačati dodatne stroške. Dobra novica je, da dodatnih stroškov ni, celo overitev pogodbe je strošek investitorja.

Prednost je tudi to, da so stanovanja vseljiva takoj po plačilu kupnine.

Postojnski biser ima izjemno lego, saj leži le nekaj minut stran od obstoječih nakupovalnih centrov, v bližini pa se gradi tudi drugi največji nakupovalni center Mercator v Sloveniji. Center mesta z vsemi storitvenimi dejavnostmi, kot so zdravstveni dom, vrtec, šole… lahko v hipu dosežete z avtom ali pa se odpravite na kratek sprehod, če vam je to ljubše. Za tiste, ki uživate ob hoji, so ob reki Pivki, v senci dreves čudovite sprehajalne poti. Podplati vas bodo zagotovo zasrbeli tudi, če niste zagrizeni sprehajalci. Športniki boste navdušeni nad stadionom ter igrišči za košarko, odbojko in tenis, mamice z majhnimi otroci pa nad otroškim igriščem, ki se nahajajo v športnem parku v neposredni bližini soseske.

Celo sam nakup stanovanja je ob pomoči delavcev podjetja Batagel&Co. ter nepremičninskega posrednika prijetno opravilo. Pokažemo vam stanovanja ter sosesko. Če želite, lahko za določen čas stanovanje rezervirate ter premislite o nakupu. Medtem smo vam ves čas na voljo. Z veseljem bomo odgovorili na dodatna vprašanja. Če se odločite, da bi radi živeli v Postojnskem biseru, vam v sodelovanju z nepremičninskim posrednikom pripravimo kupoprodajno pogodbo in poskrbimo za vsak naslednji korak do primopredaje vašega bodočega domovanja ter uredimo vpis lastništva na nepremičnino.

Stanovanja so bremena prosta in vpisana vsak v svoj podvložek.