Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Novice

KO NAJEMNINA NI STRAN VRŽEN DENAR

11.07.2014 Danes najemnik, jutri lahko lastnik. Izjamna lokacija. Dnevi »odprtih vrat«.

Danes najemnik, jutri lahko lastnik

V času, ko je izjemno težko priti do stanovanjskega kredita, smo se v podjetju Batagel&Co. zainteresiranim kupcem približali z več možnostmi pridobitve nepremičnine v naši soseski »Postojnski biser«, kjer imamo v novozgrajenem sklopu treh »C« objektov na voljo še nekaj prostih stanovanj. Stanovanje je moč bodisi kupiti ali vzeti v klasičen najem, še posebej zanimiv in privlačen pa je zaradi številnih ugodnosti t.im. »najem s pravico kasnejšega odkupa«.

Najem s pravico kasnejšega odkupa

Pri tem produktu, ki ga je razvilo naše podjetje in so ga v časniku Finance strokovnjaki uvrstili med inovativne pristope pri trženju nepremičnin, lahko stanovanje najprej najamete, vplačate najemnino za celotno najemno obdobje vnaprej, po preteku treh oziroma najkasneje petih let, pa se lahko odločite, da stanovanje dokončno odkupite, ali pa še naprej ostanete najemnik. Če se odločite za nakup, plačate le razliko do cene stanovanja. Stanovanje torej odkupite po toliko nižji vrednosti, kot je znašala vrednost že plačanih najemnin. To pomeni, da vplačane najemnine niso bile stran vržen denar, kot je to pri klasičnem najemu, ko zgolj plačujete najemnino, a stanovanje nikoli ne postane vaša last. V komentarju Mojih financ so po opravljenem finančnem izračunu zapisali tudi, »da se najem s kasnejšim nakupom splača«.

Izjemna lokacija in raznoliki tlorisi


Bivanje v miru zelenja, a hkrati blizu centra

Vsako stanovanje ima veliko ložo ali zemljišče

Postojnski biser smo zgradili na eni od zagotovo najlepših lokacij v Postojni, na robu Nature, ob zelenju naravnega parka reke Pivke. Je odlična izbira za tiste, ki iščete kakovost bivanja blizu naravi, v miru in zasebnosti. Obenem pa se v neposredni bližini nahajajo večji trgovski centri, kjer lahko opravite vse gospodinjske nakupe. Bližnji postojnski rekreacijski park je pravo mesto za vse, ki ljubite aktivno življenje in šport. V bližini so tudi osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom in srednješolski center. Tlorisi so raznoliki in zadovoljijo kupce z najrazličnejšimi potrebami. Vsa stanovanja imajo bodisi velike lože ali pripadajoče zemljišče, ki omogočajo stik z naravo in še posebej v poletnem času pravi užitek bivanja. Poleg neopremljenih stanovanj je na voljo za najem ali nakup tudi nekaj že opremljenih stanovanj. Sicer je v stanovanjih položen gotovi parket, stanovanja imajo že vgrajeno invertersko klimatsko napravo. C objekti imajo tudi dvigalo.


Stanovanja so lahko tudi opremljena


Dnevi »odprtih vrat«

Za stranke organiziramo t.im. »dneve odprtih vrat«, ko si lahko vsak sam ogleda stanovanja in se sam prepriča o izjemni lokaciji in dejanski kakovosti.


Prodajo vodi nepremičninska posrednica Anita Dolenc.

Vse aktivnosti v zvezi s prodajo in najemom vodi nepremičninska posrednica Anita Dolenc. Kupec za storitve posredovanja ne plača provizije ali drugih skritih stroškov. Za vse informacije ali ogled nas pokličite na telefon 05 70017 00 ali gsm 041 602 225 oziroma se osebno zglasite na upravi podjetja Batagel&Co., Reška cesta 7, Postojna. Več o soseski si lahko preberete na Postojnski biser. Vsako stanovanje ima veliko ložo ali zemljišče